Eenmalig of op regelmatige basis uw huis of kantoren laten kuisen?

  Een flexibele service waarbij alles bespreekbaar is

  Bij All-Inn Cleaning kan u uw woning of kantoren laten kuisen wanneer u dat best past. Zet u onze schoonmaakploeg liefst buiten de werkuren op uw bedrijf aan het werk? Dat kan perfect! Graag wat helpende handen om uw tuin of bouwwerf op te ruimen of om uw huis en glaspartijen weer te doen blinken? Ook dat is mogelijk. Een bijzonder klantgerichte en flexibele service is namelijk net waar we bij All-Inn Cleaning het verschil maken.

  Modulaire schoonmaakdiensten en zowel kleine als grote opdrachten

  Dat we zowel kleine schoonmaak opdrachten als omvangrijke reinigingsdiensten aanbieden, vindt u vast ook wel interessant. U kan ons bovendien niet alleen uw huis of kantoren laten kuisen, maar ook heel wat andere schoonmaakdiensten in regio Kempen aan ons toevertrouwen.

  Al onze poetsdiensten kan u naar wens combineren in een periodieke samenwerking op lange termijn of u kan schoonmaakhulp op afroep inschakelen. Heeft u trouwens 1 enkele poetshulp nodig of sturen we meteen een voltallige kuisploeg voor een super snelle schoonmaak? Alles is bespreekbaar!

  U kan ons niet alleen kantoren laten kuisen, maar ook:

  De All-Inn Cleaning service is écht all-in

  Vertrouwen is uiteraard essentieel. U laat toch niet eender wie in uw woning of bedrijf toe? Bij All-Inn Cleaning kan u op beide oren slapen. U bent bij een uiterst betrouwbare poetsfirma aanbeland met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie.

  We hechten ontzettend veel belang aan klanttevredenheid en die houden we op peil met onder meer:

  • uitsluitend Nederlandstalige poetshulpen
  • interne, praktijkgerichte on-site opleiding
  • meewerkend patroon en 1 aanspreekpunt
  • regelmatig een onaangekondigde controle

  • 24/7 telefonische bereikbaarheid
  • gratis plaatsbezoek in regio Kempen
  • snelle & overzichtelijke prijsoffertes
  • onderhoudscontract niet verplicht

  Benieuwd naar onze aanpak, resultaten en de bijhorende schoonmaak kosten?

  U hoeft enkel even contact op te nemen om een vrijblijvend kennismakend gesprek in te plannen. Dat is in regio Olen, Turnhout en elders in de Kempen trouwens helemaal gratis en volstrekt vrijblijvend. Eerst een eenmalige proefschoonmaak voor u beslist om op lange termijn samen te werken? Ook dat is mogelijk.