Uw ramen laten wassen met osmose glasbewassing? Slim gezien!

  Professionele ruitenwassers met hightech materiaal

  U woont of werkt in de Kempen en u wil voortaan uw ramen laten wassen door professionele ruitenwassers? Dan loont het zeker de moeite om All-Inn Cleaning uit Olen eens te contacteren. Onze ramenwassers beschikken namelijk over hoogtechnologische osmose glazenwas systemen waarmee we snelle, veilige, streeploze én milieuvriendelijke glasbewassing kunnen garanderen.

  Al zal ook onze klantgerichte en flexibele service u zeker aanspreken, want dat is net de troef van een kleinschalig familiebedrijf als All-Inn Cleaning. Of u nu ramen en rolluiken thuis wil laten wassen of de volledige glazen gevel van uw bedrijfsgebouw maandelijks wil laten reinigen, u geniet altijd dezelfde vertrouwde “all-in” service! U beslist zelf of u ons een enkele keer of periodiek inschakelt en op welke tijdstippen we uw ramen komen wassen en ook of we in regie

  Het principe en de voordelen van onze osmose glasbewassing

  Bij osmose glasbewassing wordt er geen klassiek leidingwater gebruikt, maar extra puur water.  Het water wordt volgens het principe van omgekeerde osmose (membraanfiltratie) gezuiverd van mineralen en zouten (gedemineraliseerd dus). Daardoor verandert de moleculaire samenstelling en in het bijzonder de aantrekkingskracht van de waterstofatomen. Die hebben nu vrij spel om zich niet met elkaar, maar met andere deeltjes te binden. Met vuildeeltjes bijvoorbeeld.

  Osmose glazenwas of puurwaterglasbewassing betekent dus in de praktijk dat de extra pure waterdruppels zich vanzelf hechten aan allerlei vuil- en stofdeeltjes. Ze slorpen deze als het ware op. De zwaartekracht en voldoende besproeiing zorgen er vervolgens voor dat het vuile water van het te reinigen oppervlak naar beneden druppelt.

  Ramen laten wassen met een osmosesysteem heeft als voornaamste voordeel dat er helemaal geen zeep nodig is. Gedemineraliseerd water, een zachte borstel en een telescopische lans volstaan om allerlei gladde oppervlaktes proper te maken. Geen zeep en geen achterblijvend vuil betekent bovendien ramen wassen zonder strepen!

  Kortom, bij All-Inn Cleaning kan u snel, streeploos én extra milieuvriendelijk ramen laten wassen.

  Osmose glasbewassing, niets dan voordelen

  • Geen gedoe, valgevaar risico’s en tijdverlies meer door verplaatsen van ladders en stellingen. Dankzij de telescopische lans zijn hoogtes tot 15 meter vanop de begane grond bereikbaar.
  • Ramen wassen zonder zeep is de enige garantie dat er geen zeepresten op uw glaspartijen achterblijven. Bovendien bevat het afvalwater geen schadelijke residuen voor het milieu.
  • Wil u exterieur ramen laten wassen, dan hoeft u niet eens thuis te zijn. We brengen zelf onze verwarmde watertank, borstels en spoellansen mee en hebben helemaal niets van u nodig.
  • Glas is een poreus materiaal en het duurt doorgaans 2 à 3 beurten voor ook het vuil IN het glasoppervlak helemaal weg is, maar daarna zal u ongetwijfeld versteld staan van het resultaat. 
  • Doordat we geen zeep nodig hebben en er ook geen vuilresten op het glasoppervlak achterblijven is een streeploos resultaat verzekerd. Wedden dat u uw ramen nog nooit zo proper heeft gezien?

  U kan ons niet alleen uw ramen laten wassen, maar ook:

  • ramen in particuliere woningen of appartementsgebouwen
  • glazen gevels, etalages, veranda’s, garagepoorten, rolluiken,…
  • reclamezuilen en diverse andere panelen & plaatmaterialen
  • rolluiken reinigen en dakgoten uitkuisen? Dat doen we ook.
  • Een andere reinigingsklus in gedachten? We horen het graag.

  Worden wij binnenkort ook uw vaste glazenwasser?

  Hoe proper we uw ramen krijgen en hoe snel en streeploos we dat voor elkaar krijgen? Even contact opnemen volstaat om een vrijblijvende kennismaking in te plannen en het allemaal te ontdekken. We lichten namelijk met plezier onze aanpak en tarieven in detail aan toe tijdens een persoonlijk gesprek.